Keyloggers en ander gespuis van het internet

Iedereen weet dat er ook duistere kanten zijn van het prachtige internet. Het internet is een onuitputtelijke bron van gedeelde kennis. Maar het delen van een groot netwerk met allerlei onbekenden brengt vanzelfsprekend ook problemen mee.
 

Black hat winst maken op het internet

Zo zijn er veel websites die winst proberen te maken door allerlei pop ups of advertenties. Ook zijn er mensen die het iets serieuzer aanpakken en direct op zoek gaan naar gevoelige informatie die ze kunnen uitbuiten. Met behulp van een keylogger kunnen zij zo activiteiten op een pc opslaan en bekijken.

keylogger

Deze informatie kunnen ze vervolgens gebruiken om je website over te nemen of door black hat seo werkzaamheden uit te oefenen. Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze mogelijke gevaren zodat je jezelf goed kan beschermen wanneer het erop aankomt.
 

Bescherming tegen keyloggers

Een goede bescherming tegen keyloggers is eigenlijk al een goed antivirus programma. Zelf gebruik ik altijd AVG free. Een gratis maar wel zeer goed programma dat een goede bescherming bied tegen gevaren van het internet.

local_offerevent_note March 20, 2017

account_box Internetbureau


local_offer